Arbejde

Vores arbejde fylder en stor del i vores hverdag og vores arbejde er derfor også en stor del af vores liv. Er du i tvivl om, hvorvidt forholdene på din arbejdsplads er som de skal være, eller måske er du i den situation, at du mener, at du er blevet uretmæssigt bortvist eller fyret. Det kan også være, at du har spørgsmål om ferie, løn, tjenstlige samtaler, ansættelsesforhold eller andet. Vi har derfor samlet de spørgsmål, som Den Sociale Retshjælps Fond oftest er støt på i forbindelse med retshjælpsarbejdet.

Når du får et nyt arbejde er det vigtigt at ansættelsen sker hensigtsmæssig. Har du spørgsmål om alt fra kontrakter til forpligtigelser, så kan du finde svarene her.

Har du spørgsmål til løn, eller er i tvivl om hvad de forskellige elementer på din lønseddel betyder, så håber vi at du kan finde svaret nedenfor.

Som lønmodtager optjener man ferie, som man har ret til at afholde. Har du spørgsmål om afholdelse af ferie eller spørgsmål ti udbetaling af feriepenge, finder du forhåbentlig svaret her.

Er du i tvivl om hvordan du er stillet  under sygdom, både kortere forløb men også længerevarende, eller har du spørgsmål omkring hvordan du er stillet under hjemsendelse eller andre konsekvenser af Covid-19, så søg dit svar nedenfor.

Er du i tvivl om hvordan du er forsikret, om din arbejdsplads er berettiget til at forsikre dig, eller har spørgsmål om arbejdsskade, så giver vi dig forhåbentlig svaret her.

Er du blevet afskediget uberettiget, har du sprøgsmål til, hvordan du er stillet som afskediget, er du i tvivl om hvad din opsigelsesperiode betyder eller andet, så vil vi forsøge at give dig svar nedenfor.

Overskrift

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.