Bolig

Reglerne vedrørende bolig er mange og komplekse, hvad enten du er lejer, udlejer eller husejer. Du kan have spørgsmål om, hvilke regler, du skal følge, hvis du vil udleje din bolig, eller måske er du lejer og er i tvivl om opsigelsesvarslet i din kontrakt er lovligt. det kan også være, at din nabo larmer eller opfører sig truende over for dig, og at du ønsker at klage over din nabos opførsel. Nedenfor har vi derfor samlet svar på de spørgsmål, som Den Sociale Retshjælps Fond oftest er stødt på i forbindelse med retshjælpsarbejdet.

Er du i tvivl om, hvad du kan stille op overfor en lejer som ikke betaler sine regninger, eller om det er muligt at afbryde en kontrakt mellem dig og lejer, så håber vi at kunne give dig svar på det og meget mere nedenfor.

Søger du svar på, om din husleje stigning er lovlig, om du som lejer skal betale for en ny vaskemaskine til lejligheden eller noget helt tredje - så vil vi forsøge at give dig svar nedenfor.

Vil du vide hvordan du er stillet i en nabostridighed, ønsker du at klage over din nabos opførsel, eller føler du dig chikaneret af din nabo? Så håber vi at du finder dit svar her.

Hvis du blandt andet er i tvivl om hvordan du skal forholde dig til et pålæg om energioptimering af din bolig, eller du ønsker at klage over overtrædelse eller udformning af lokalplanen, kan du finde dine svar her.

Overskrift

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.