Om sidens hjælperedskaber

Her kan du læse om de forskellige hjælperedskaber der findes på dinretshjælp.dk og hvad de indeholder. Find hjælperedskaberne HER

Her kan du finde brevskabeloner, som du kan gøre brug af hvis du skal i kontakt med forskellige instanser, både offentlige og private. Det er vigtigt, at du tilpasser brevskabelonerne, så de tilpasses lige netop din situation. 

Brevskabelonerne er KUN vejledende og skal derfor tilpasses efter din situation og skal derfor kun bruges som inspiration til hvad der bør står i fx en indsigelse over et kreditor krav.

Brevskabelonerne er gemt i Microsoft Word og kan derfor gemmes på din egen computer hvorefter du selv kan tilpasse brevet ud fra dine behov. Husk at gemme brevskabelonen på din computer, da dit brev ellers vil gå tabt.

I brevskabelonerne vil teksten være henholdsvis sort eller rød, hvor det sorte er det som skriver som standart og det med rødt er hvor du selv skal tilpasse det din situation, men hvor der er udarbejdet de mest hyppige eksempler på problematikken. 

Enkelte brevskabeloner vil der være udarbejdet korte vejledninger til, hvilket vil stå under den respektive brevskabelon. 

Her kan du finde beregningsværktøjer, som du kan bruge til bl.a. at få et overblik over din økonomi, beregne renter mv. Siden vil løbende blive opdateret med nye beregningsværktøjer.

Under menuen Gæld, kan du derudover læse mere om hvordan man udarbejder et budgetskema samt hvordan du udregner din betalingsevne.

Her kan du finde foldere om forskellige juridiske emner og problemstillinger.

Folderne giver et hurtigt overblik over de væsentligste relevante informationer på hvert område og besvarer de vigtigste spørgsmål.

Folderne er udarbejdet i håbet om at kunne give dig et kort og hurtigt overblik over forskellige relevante bolig relateret problematikker.

Folderne er udlånt fra Den Sociale Retshjælps Fond og siden vil løbende blive opdateret med nye foldere.