FOLDERE

Her kan du finde foldere om forskellige juridiske emner der vil give dig et hurtigt overblik over de væsentligste informationer på hvert område samt besvarer de vigtigste spørgsmål.  Folderne er udlånt fra Den Sociale Retshjælps Fond og siden vil løbende blive opdateret med nye foldere.  

Hvis du har forslag til foldere, der ikke allerede findes på siden, må du meget gerne kontakte os, hvorefter vi vil se om det er muligt, at tilføje. 

Forsvarsadvokat

Tvangsauktion

Lønindeholdelse

Fogedretten

Stalking

Huslejefastsættelse

PÅ VEJ

PÅ VEJ

Find hjælp

Det kan være svært at finde rundt i junglen af regler og love, og at finde ud af, hvad der gælder i netop din situation. Har du også svært ved at finde rundt i junglen er der heldigvis flere hel eller delvis gratis juridiske rådgivningstilbud rundt om i landet. Det er meget vigtigt, at du som borger modtager den helt korrekte form for hjælp til lige præcis den problemstilling, som du står overfor. Alt afhængig af hvilken type rådgivning du har behov for, er der flere advokater, advokatvagter, klageinstanser, retshjælpsorganisationer eller anden form for hjælp, som du kan finde her.