VEJLEDNINGER

Her kan du finde forskellige værktøjer der kan være hjælp i forbindelse med juridiske emner og problemstillinger. Du kan blandt andet finde vejledninger om hvordan du fx. bedst muligt kan forsikrer dig mod ID tyveri.  Vejledningerne er udarbejdet som en kort gennemgang af de forskellige ting der er relevante i forhold til den enkelte problematik samt eventuelt en kort proces beskrivelse for at vise de forskellige trin i fx et klageforløb. Vejledningerne er udarbejdet i håbet om at klæde dig bedst mulig på til selv at håndtere din problemstilling

Hvis du har forslag til værktøjer, der ikke allerede findes på siden, må du meget gerne kontakte os, hvorefter vi vil se om det er muligt, at tilføje. 

Vejledning om forebyggelse af ID tyveri 

PÅ VEJ

PÅ VEJ
PÅ VEJ

Find hjælp

Det kan være svært at finde rundt i junglen af regler og love, og at finde ud af, hvad der gælder i netop din situation. Har du også svært ved at finde rundt i junglen er der heldigvis flere hel eller delvis gratis juridiske rådgivningstilbud rundt om i landet. Det er meget vigtigt, at du som borger modtager den helt korrekte form for hjælp til lige præcis den problemstilling, som du står overfor. Alt afhængig af hvilken type rådgivning du har behov for, er der flere advokater, advokatvagter, klageinstanser, retshjælpsorganisationer eller anden form for hjælp, som du kan finde her.